RSS

Over ons

De arbeidsmarkt voor 50 + werkzoekenden, is een uitdaging. Netwerken is momenteel het toverwoord voor het vinden van een baan.
Een groep 50+ werkzoekenden heeft gemeend de handen in elkaar te slaan en heeft een netwerkgroep opgericht, genaamd Dakota.

We zijn een diverse groep, met ervaring op het gebied van management, administratie, tolk (Frans/Arabisch), infrastuctuur en transport, ontwikkelingssamenwerking, fondsenwerving en communicatie. Wij zijn er om elkaar te adviseren, bekritiseren, ondersteunen, informeren en elkaar scherp te houden bij het vinden van een baan. Werk zoeken is een dagtaak en dat pakken wij professioneel aan met behulp van de social media, organiseren en bijwonen van lezingen en andere relevante bijeenkomsten.

Wij zijn een discussiegroep gestart op LinkedIn.

Daarnaast kunt u ook met ons in contact komen via twitter.

 

Een Reactie op “Over ons

 1. Anne Marie Verbarendse

  22 april 2013 at 7:37 PM

  Goede avond leden van de Dakota groep. Ik heb enkelen van jullie mogen ontmoeten bij het netwerken aan zee in Den Haag en heb daar een leuk gesprek gehad met Rob Cohen hij vertelde mij dat ik hem altijd met vragen mocht bestoken,dat heb ik middels een mail naar hem gedaan maar heb daar nog niets op mogen vernemen, inmiddels heb ikzelf het initiatief genomen om een netwerkgroep op te zetten Cheops genoemd, mijn vraag is hebben jullie nog goede tips voor ons om dit tot een groot succes te maken misschien iet wat brutaal maar ja goede tips krijg je ook niet zomaar.
  Ik hoor graag van jullie
  Met persoonlijke groet
  Anne Marie Verbarendse

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: